Csapatunk, értékeink és miértjeink

Ismerje meg dióhéjban azokat a lelkes szakembereket, akik az Ön által kért kifogástalan minőségű fordításon dolgozni fognak…

 

Csapatunk

Hiszünk benne, hogy egy-egy precízen elkészített fordítással elősegíthetjük az értékes információ valamennyi érintett személyhez történő eljutását.

Többéves fordítóirodai és programozói tapasztalatot gyúrtunk össze, a két szakterületet ügyesen kombinálva pedig bármilyen kihívásra innovatív és professzionális megoldást tudunk nyújtani.

Szeretjük, amit csinálunk! Nekünk egy műszaki dokumentáció fordítása ugyanolyan izgalmas feladat, mint feliratozni egy videót.

De bátran megbirkózunk a komolyabb kihívásokkal is, legyen szó akár többnyelvű ügyfélszolgálati feladatokról, tolmácsolásról vagy alkalmazás lokalizációjáról!

Ismerjen meg minket dióhéjban…

Domonkos Csenge

Domonkos Csenge

ügyvezető, szakmai felelős

Diplomás fordítóként és tolmácsként több mint 10 évnyi fordítási projektmenedzsmenttel a háta mögött még mindig olyan lelkesedést érez a szakma iránt, mint anno a legelső fordításán dolgozva.

A projektek megvalósításának felelőseként óramű pontossággal tartja a határidőket, nem engedve a minőségi követelményekből. Szabadidejében a zene és a dobolás a nagy szerelem, miközben a Józsefvárosban önkéntesként is igyekszik tenni a közjóért.

Radócz Tamás

Radócz Tamás

tulajdonostárs, programozó

Ő az, aki a cég IT hátterét biztosítja. Lézerfókusszal keresi azokat a high-tech megoldásokat, amelyekkel tovább bütykölhetjük és spannolhatjuk a szolgáltatásaink minőségét.

Az irodalom szerelmeseként sokat olvas, miközben a videojátékok szintén a feltöltődés és kikapcsolódás forrását jelenthetik a számára.

Dante

Dante

Mentett francia bulldog

– aki a csapat mókamestere és hangulatfelelőse egyben. Zseniálisan képes csökkenteni a stresszszintet, miközben időről időre nem rest besegíteni az ügyfélkapcsolatok ápolásában. Szabadidejében labdázni és túrázni szeret leginkább. 

Ajánlásaink

Megbízóink visszajelzései a fordítás minőségéről és a munka hatékonyságáról 

„Sonorilo understands not only our translation requirements, but also the complex IT structure in which the content is implemented, therefore they offer solutions that fit our needs both technically and linguistically. This approach is unique and differentiates them from other suppliers.

The Sonorilo team is incredibly proactive and with their IT-mindset they always aim to make the work of their experienced and skilled human translators fast, flawless and more effective, thus saving time for us and our clients as well. Instead of meeting, they are rather exceeding our expectations.”

Veronika Koseluk

Customer Relationship Manager, EU Training

„Gyors, precíz és rugalmas. Minden szempontból elégedettek voltunk a Sonorilo szolgáltatásával. Sem minőségben, sem kommunikációban nem találtunk kivetnivalót.”

Péter Zoltán

Főszerkesztő, Esport1

Kapcsolat

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Vagy küldjön nekünk üzenetet a lenti űrlap kitöltésével. 
Legfeljebb egy munkanapon belül jelentkezni fogunk az Ön által megadott elérhetőségeken. 

Telefon

Levelezési cím

1081 Budapest, Kun utca 4, 5-05

Adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag a megkereséssel kapcsolatban használjuk, se marketing célra, se egyéb adatbázisban nem tároljuk.