Oldal kiválasztása

A weboldalról

A weboldal tulajdonosa:

Név: Sonorilo Language Services Kft.
Levelezési cím: 1081 Budapest, Kun utca 4/c, 5-05
Cégjegyzékszám: 01-09-306189
Adószám: 26178754-2-42
Képviselő: Domonkos Csenge

A weboldal használatával kapcsolatos információk:

A weboldalon található információk kizárólag általános, tájékoztató jellegűek.

A megadott információkat a Sonorilo Language Services a teljességre, pontosságra, megbízhatóságra, alkalmasságra vagy rendelkezésre állásra törekedve közli, mint egyszerű információforrás. A nyújtott szolgáltatások pontos definíciójáról és feltételeiről érdeklődjön.

A Sonorilo törekszik minden megkeresésre válaszolni, de a kapcsolatfelvétel önmagában semmire nem kötelezi semelyik felet. A kapcsolatfelvételnél megadott összes adat csak és kizárólag azt a célt szolgálja, hogy E-mailben egy alkalommal megkeressük a feladót, más adatbázisban a Sonorilo azokat nem tárolja, nem használja egyéb célra és harmadik felet sem jogosít fel erre.

A weboldal cookie-ket használhat a bejelentkezés és a munkamenetek nyilvántartásához. Amennyiben a felhasználó bejelentkezés nélkül tekinti meg a weboldalt, csak a cookie nyilatkozat elfogadása tárolódik perzisztens módon a böngészőjében, 1 hónap időtartam mellett.

A Sonorilo semmilyen esetben nem felelős a weboldal használatával kapcsolatban semmilyen veszteségért vagy kárért – beleértve korlátozás nélkül a közvetett vagy következményes károkat vagy veszteségeket -, vagy bármiféle adatvesztésből vagy azok kinyeréséből, vagy azokkal összefüggésben felmerülő károkért vagy veszteségekért.

A Sonorilo mindent erőfeszítést megtesz, hogy a weboldal megfelelően működjön, azonban nem vállal felelősséget amennyiben a weboldal rajtunk kívül álló technikai okok miatt átmenetileg nem érhető el.